Dua Lipa viziton gratë në burg

Duke punuar me Fondacionin Booker Prize, Dua Lipa vizitoi kohët e fundit HMP Downview, një burg për gra në Surrey, për të marrë një vështrim të drejtpërdrejtë të Books Unlocked.

Ky është program i krijuar nga BPF dhe National Literacy për të nxitur një kulturë të leximit për njerëzit e burgosur.
Lipa, e cila kohët e fundit hapi një klub librash të sajën, tha për vizitën:

“Thjesht u futa në dhomë dhe u mundova të kuptoj librat që lexojnë, se si kjo i bën të ndihen, se si kjo ka qenë në gjendje t’i ndihmojë ata të kuptojnë emocione dhe ndjenja të ndryshme. [Ka qenë vërtet frymëzues dhe jam ndjerë shumë i privilegjuar të jem në atë dhomë për ta përjetuar atë me to.”