Duket e pabesueshme, por bora ka mbuluar këtë shtet

Një zonë malore në Slloveni është përfshirë nga bora.

Marketing

Kredarica është një majë malore në Alpet Juliane dhe ndodhet në 2.541 metra mbi nivelin e detit

Megjithëse kulmi më i lartë i Triglav është shumë afër, bora që ra në Kredarica këtë mëngjes nuk është aq e zakonshme në fund të qershorit.

Sipas të dhënave nga Instituti Hidro-Meteorologjik (ARSO), temperatura aktuale në Kredarica është 1 gradë celsius, dhe bora vazhdon të bjerë herë pas here.

Marketing