Dy fëmijë sulmohen nga qentë endacakë në Kërçovë (VIDEO)

Në qendër te Kërçovës dhe periferitë e saj ka shumë qen endacakë.

Marketing

Në mungesë të vendeve adekuate qentë marrshojnë rrugëve të qytetit.

Dy fëmijë janë kafshuar nga qentë endacak ku u lajmëruan në stacionet policore në Kërçovë.

Ja detajet e plota nga Kronika: