Dy gra në market pa mbulesë, një burrë u hedh kosin në kokë (VIDEO)

Due donne iraniane sono state aggredite da un uomo in un negozio perché non indossavano il velo in un video diventato virale. Le autorità hanno emesso un mandato di arresto nei confronti dell'aggressore, ma anche contro le due donne con l'accusa di aver "commesso un atto proibito" togliendosi l'hijab. Il video mostra le due donne e l'aggressore durante il diverbio all'interno di un supermercato di Shandiz, cittadina nel nord est del Paese vicino a Mashhad. Ad un certo punto, l'uomo versa quello che sembra essere yogurt sulla testa delle due prima di essere affrontato dal negoziante. L'aggressore è stato accusato "di aver commesso un atto ingiurioso", ha riferito il sito web Mizan. Ma allo stesso tempo è stato emesso un mandato di arresto per le due donne. FERMO IMMAGNE TWITTER MEHDI NAKHL AHMADI +++ ATTENZIONE LA FOTO NON PUO' ESSERE PUBBLICATA O RIPRODOTTA SENZA L'AUTORIZZAZIONE DELLA FONTE DI ORIGINE CUI SI RINVIA+++ NPK +++

Sulmi ndaj dy femrave për mosmbajtjen e mbulesës, i filmuar nga kamerat e sigurisë së një dyqani ushqimor në Iran, bëri bujë. Viktimat u arrestuan së bashku me sulmuesin, i cili i kishte goditur duke i hedhur një kos.

Marketing

Në videon e cila është bërë virale, dy kliente që ndodhen brenda një dyqani ushqimor në Shandiz, në verilindje të vendit, afrohen tek një burrë i cili fillon të flasë me ta.

Pastaj befas ai merr atë që duket të jetë një paketë kos nga një raft dhe i zemëruar ua hedh përmbajtjen në kokë. Por, ndryshe nga sa ka ndodhur në të kaluarën, pronari i dyqanit dhe një klient tjetër ndërhyjnë në mbrojtje të dy grave, duke përzënë sulmuesin.

Burri, shkruan agjencia e lajmeve Miran, u arrestua për prishje të rendit publik, por drejtësia iraniane urdhëroi gjithashtu arrestimin e dy grave të akuzuara për shfaqjen e flokëve të tyre në publik, një gjest i konsideruar i paligjshëm në vend. Agjencia Miran raporton se “paralajmërimet e nevojshme” i janë dhënë edhe pronarit të dyqanit për të siguruar respektimin e ligjit.

Marketing