Ballina Aktuale Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan

Dy imamët shqiptar që kontribuuan jashtëzakonisht për Ramazan

Dy imamët shqiptar, Elvis Naçi nga Tirana dhe Halil Kastrati nga Prizreni, kontribuuan jashtëzakonisht shumë për familjet skamnore me rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit.

Marketing

Kastrati, me ndihmën e donatorëve, arriti që për kohë të shkurtër t’i fus në shtëpi/banesa të reja mbi 30 familje.

Derisa hoxha nga Shqipëria shpërndau me qindra, mijëra pako ushqimore për familjet anekënd trojeve tona shqiptare.

Marketing
Exit mobile version