Ballina Showbiz Dy shqiptarët në Eurovizion, prekin zemrat e të gjithëve me përshëndetjen speciale

Dy shqiptarët në Eurovizion, prekin zemrat e të gjithëve me përshëndetjen speciale

Dy shqiptarë në skenën e Eurovizionit kanë falur shumë emocione.

Marketing

Eugent Bushpepa  përfaqësuesi i Shqipërisë ka ndarë në rrjetet sociale një foto me përfaqësuesen e Qipros, Eleni Foureira.

Ajo ka pohuar publikisht origjinën e saj shqiptare dhe ky ishte një diskutim që pushtoi median për një periudhë të gjatë.

Eleni dhe Eugenti kanë bërë shqiponjën dykrenare, simbolin që aq shumë na përfaqëson.

 

Exit mobile version