Dy shtetas turq të kërkuar nga Interpoli janë arrestuar në VK Bogorodicë

Dy shtetas turq U.A (28) dhe G.R (25) janë privuar nga liria dhe dorëzuar në Stacionin Policor në Gjevgjeli për procedurë të mëtejshme pasi gjysmë ore pas mesnatës në vendkalimin kufitar “Bogorodicë” gjatë kontrollit të pasaportave është konstatuar se posedojnë pasaporta të cilët kanë qenë lënë e hetimit të Interpolit-Turqi, gjegjësisht janë paraqitur të humbur/ vjedhur nga poseduesi.

Marketing

MPB informon se ato kanë udhëtuar me automjet “Folsfagen Sharen” me targa Gjevgjelie, i drejtuar nga T.S (62) nga Republika e Maqedonisë. Gjatë kontrollit të bagazhit të tyre janë zbuluar edhe dy dokumente udhëtimi origjinale turke.

Marketing