Dy të vdekur në aksidente në Shkup

Një shofer dhe një bashkëudhëtarë kanë vdekur, ndërsa një person ka marrë lëndime te lehta trupore në tre aksidente të komunikacionit që gjatë ditës dhe natës së kaluar kanë ndodhur në rrethinën e SPB- Shkup.

Marketing

Janë zbuluar një numër më i madh i shkeljeve, ndërsa janë sanksionuar 71 shoferë të cilët kanë vozitur më shpejtë nga e lejuara, dy shoferë nën ndikimin e alkoolit, 16 para se të fitojnë të drejtën en drejtimit të automjetit.

Nga komunikaiconi janë përjashtuar 12 automjete të parregjistruara. Policia e komunikacionit, madje ka shqiptuar 87 dënime për parkim jo të rregullt, ndërsa me automjetin special “karrotreci” janë larguar 65 vetura.

Policia ka sanksionuar edhe një këmbësor i cili ka kaluar rrugën jashtë kalimit për këmbësor, dy të cilët kanë kaluar rrugën në dritën e kuqe të semaforit, shtatë shoferë të cilët kanë kaluar udhëkryqin në dritën e kuqe, një shofer i cili nuk ka dhënë leje për tejkalim të këmbësorëve dhe tre për parakalim jo të rregullt.

Marketing