Dy vajza rrihen keq në festën e birrës në Prishtinë (VIDEO)

Dje ka filluar Festivali i birrës në “Platon e Pallatit të Rinisë dhe Sporteve” në Prishtinë, për të shtatin vit me radhë.

Marketing

Skena sikurse viteve të kaluara do vazhdojë të jetë e hapur për artistët dhe bendet e reja, derisa do të perfomojnë grupe dhe artistë të njohur jo vetëm nga Kosova, por edhe nga Shqipëria Klajdi Haruni.

Atmosfera ishte në nivel deri në momentin kur disa vajza, filluan rrahjen.

Në videon e mëposhtme ju mund të shikoni rrahjen mes disa vajzave.