E pabesueshme nga sa truproja kanë liderët botërorë!

Personat më të ruajtur në botë janë presidentët, mbretërit dhe liderët politikë.

Marketing

Kjo pasi ata janë përgjegjës për vendin ku ushtrojnë detyrën e tyre, bile në disa raste edhe të rrezikuar nga të tjerët.

Kim Jong Un: Përreth liderit të Koresë së Veriut gjithmonë janë 12 persona, megjithëse dyshohet se janë 15 mijë.

Recep Tayyip Erdogan: Presidenti turk shpesh përdor një autobus të blinduar me truprojat e tij jashtë.

Shinzo Abe: Kryeministri japonez ruhet me “limo” dhe truprojat e tij me plumba në gojë për të qenë në gjendje gatishmërie.

Donald Trump: Presidenti i Amerikës ka pothuajse një ushtri pas vetes.

Valdimir Putin: Presidenti i Rusisë ka 50 mijë truproja.

Xi Jinping: Lideri kinez ka në dispozicion 80 mijë truproja, shumë prej tyre të armatosur rëndë.