E rrallë: Flasin hoxha dhe prifti që ndajnë oborrin e njëjtë për xhami e kishë

Një nga simbolet më të njohura në qytetin e Ferizajt është xhamia dhe kisha ortodokse.

Marketing

Imami dhe prifti duan që muri i ndërtuar para disa vitesh mes xhamisë dhe kishës të rrënohet.

Marketing