Edi Furra dhe Lirikët publikojnë projektin e ri

Këngëtari i njohur shqiptar, Edi Furra bashkë me Lirikët kanë publikuar projektin e tyre të ri.

Marketing

Bëhet fjalë për projektin “Hajde Gjakovare” i cili tashmë është i qasshëm edhe në kanalin “Youtube”.

https://www.youtube.com/watch?v=mHcyjj1mspg