Ballina Aktuale Eksperti i njohur evropian Pribe nuk pranohet anëtar i Akademisë Maqedonase, kalon...

Eksperti i njohur evropian Pribe nuk pranohet anëtar i Akademisë Maqedonase, kalon akademiku serb Kostiq

Edhe pse nuk ka deklaratë zyrtare, nënkryetari i ASHAM-it Luan Starova për “Makfaks” ka konfirmuar se akademikët nuk e kanë votuar Rajnhard Priben për anëtar të Akademisë, jashtë përbërjes së punës.

Marketing

Akademikët kanë propozuar, por Kuvendi i ASHAM-it nuk ka kaluar propozimin që eksperti evropian Pribe të bëhet anëtar i Akademisë.

Kryetari i ASHAM-it Taki Fiti nuk ka qenë i kapshëm të jep më shumë detaje rreth kësaj procedure dhe epilogut të saj.

Exit mobile version