El Hilal, në iftar me jetimët dhe studentët

Organizata Humanitare “El Hilal”, mbrëmë në Shkup organizoi iftar për jetimët dhe studentët bursistë të kësaj organizate, dy kategori sensitive nga grupet qëllimore të organizatës.

Marketing

Në këtë iftar, i cili financiarisht u mbështet nga një kompani nga qyteti Konja i Turqisë, mori pjesë edhe kryetari i organizatës Behixhudin Shehapi, i cili duke i falënderuar bamirësit theksoi se “El Hilal”-i 14 vjet në mënyrë sistematike merret me studentët, të cilëve u jep bursa studentore dhe tetë vjet me radhë me jetimët, të cilëve përveç asistimeve humanitare u organizon edhe ekskursione edukative.

Pas leximit të pjesëve nga Kurani famëlartë u bë lutja dhe në fund bursistëve të pranishëm iu shpërnda kësti i fundit i bursave për këtë vit akademik.

Marketing