Elegante si gjithmonë… Teuta Selimi shfaqet me model të ri flokësh

Ajo është ndër zërat më të dashur për publikun. 

Teuta Selimi po vazhdon të mbetet mjaft aktive në skenën muzikore, e cila është mjaft e angazhuar me mbrëmje të shumta muzikore

Marketing

Projekti i saj i fundit ishte “Lej Lej”, një bashkëpunim me reperin Agon Amiga, e cila u prit mjaft mirë nga publiku.

Në çdo mbrëmje dhe koncert që ajo realizon, vëmendje të madhe merr edhe paraqitja e saj skenike.

Sot ajo vjen më ndryshe, duke u shfaqur elegante si zakonisht, por me një model më ndryshe të flokëve.

Kështu duket ajo sot. /Kosovarja/

Marketing