Elvis Naci zbulon projektin e ri gjigand që do të lumturojë shqiptarët: E kam shumë merak..

Elvis Naci eshte shprehur ne studion e emisionit Shqiptaret per shqiptaret se ka shume te varfer qe nuk kane mundesi te bejne as analiza, eshte nje projekt i madh mbi 200 mije euro, po e bisedoj me miq neper bote

Marketing

Per nje klinike qe ti kete te gjithe elementet brenda qe te varferit te hyne dhe te dalin me te gjitha analizat baze. Nje i varfer nuk mund ta perballoje 200, 300 euro shpenzime per analiza pasi nuk kane mundesi nga te gjithe trojet shqiptare.

Megjithate eshte nje projekt qe i takon te ardhmes por qe duhet te kujdesemi per shendetin sepse Zoti na e ka dhene dhe duhet ta ruajme ate, ka thene ai.