Ermali në pushime, ka një urim për të gjithë

Ermal Fejzullahu ka nisur herët pushimet verore.
Sigurisht pasi do të ketë një verë të ngarkuar ai do që fundin e qershorit ta kalojë bashkë me familje në një vend shumë të bukur.

Marketing

Bashkë me bashkëshorten e tij dhe fëmijët, Emrali është parë shumë i lumtur duke i dhënë kështu një pamje edhe më të mirë vendit në të cilën janë duke pushuar.
“Koha e pushimeve 2018…Ju uroj të gjithëve të kaloni sa më mirë kudo që jeni nga unë dhe familja ime”, ka shkruar Ermali.