Është prekur thellë edhe Agnesa për humbjen e regjisorit Bekim Lumi

Sot ishte ditë e trishtuar për shumë njerëz me marrjen e lajmit për ndarjen nga jeta të regjisorit Bekim Lumi.

Është e vështirë si për familjen ashtu edhe për miqtë dhe të gjithë ata që e njohën regjistron e pa lodhshëm që me vite ai i dha  shpirt jetës së artit nëpërmjet krijimeve të tij.

Marketing

Edhe Agnesa ka ndarë një imazh të tij me fjalë që të zgjojnë  lot vaji. Këto janë fjalët e ish missit dhe blogeres ndaj të ndjerit ‘Prehu ne paqe, beko! Lamtumirë’ Ngushllime familjes dhe dashamireve’.

Marketing