Është vjedhur flamuri shtetëror para Konsullatës së Mongolisë në Shkup

Më 31 mars të vitit 2019 në orën 13:00 në SPB Shkup konsulli i Republikës së Mongolisë në vend ka denoncuar se në periudhën prej orës 15:00 më 30 mars deri në orën 12.00 më 31.03.2019 një autor i panjohur e ka marrë flamurin shtetëror të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i cili ishte vendosur në Konsullatën e bulevardit “Jane Sandanski”.

Marketing

MPB sot njofton se janë marrë masat për gjetjen e autorëve dhe zbardhjen e plotë të rastit.