Eurot e sekuestruara në Durrës, deputeti nxjerr dokumentet

Deputetët e Partisë Demokratike u bënë pjesë e komisionit të Shëndetësisë, jo për rendin e ditës, por për të diskutuar në lidhje me aktualitetin.

Marketing

Deputeti Ervin Salianji nxjerr një dokument që sipas tij gjykata dënon për dhunë në familje Edi Likën, personin e firmës që transportonte makinat me miliona euro të fshehura në to.

Ai tha se ky person ka imunitet nga policia pasi është dënuar për dhunë dhe ndiqet në gjendje të lirë.