Fansja e Madonna-s fiton rekordin botëror, realizon 18 tatuazhe me portretin e këngëtares

Një fanse e përkushtuar e muzikës pop nderoi artisten e saj të preferuar duke bërë një rekord 18 tatuazhesh të Madonnës në trupin e saj.

Marketing

Tara Berry nga Topeka fitoi Rekordin Botëror Guinness për më shumë tatuazhe të së njëjtës muzikante në trup (femër), duke marrë titullin nga britanikja Nikki Patterson, e cila ka 15 tatuazhe të reperit Eminem.

Berry tha se ajo bëri tatuazhin e saj të parë të Madonna-s në vitin 2016, kur dëgjoi se këngëtarja po kërkonte fansa me tatuazhe për t’u shfaqur në një video muzikore.

“Shumica e tatuazheve ishin në një periudhë gjashtëmujore. Unë kisha tashmë dy tatuazhe të portretit të Madonës kur lexova për personin që kishte titullin e rekordeve botërore Guinness në atë kohë me 15 tatuazhe Eminem,” tha Berry për Guinness World Records.

Imazhet ikonike të Madonna-s që Berry ishte kthyer në tatuazhe përfshijnë të gjithë karrierën e këngëtares dhe përfshijnë një rikrijim të puthjes së famshme mes Madonna-s dhe Britney Spears në MTV Video Music Awards 2003.

“Shumë, shumë njerëz pyesin nëse mund të bëjnë foto dhe video krahët e mi. Unë jam e lumtur”, tha Berry.

Ajo vlerësoi se tatuazhet i kushtuan asaj një total prej më shumë se 9,800 dollarë.

“Unë u luta, mora hua, bëra marrëveshje, çdo gjë për të ecur përpara në proces,” tha Berry.