Fati Vejseli do luftojë për medaljen e bronztë të Kampionatit Botëror për junior

Fati Vejseli vazhdoj te shkelqej dhe ta na bej shume krenar, duke regjistruar suksesin me te madhe ne karieren e tij dhe nje prej me te medhenjve ne mundjen tone vitet e fundit. Perfaqesuesi i klubit te mundjes Liria, ne Kampionatin Boteror per junior qe po zhvillohet ne Trnava te Sllovakise, sonte do te luftoj per medaljen e bronzte. E gjithe kjo, pasi ne sfiden e repasazhit te mbyllur para pak castesh, Vejseli ishte fenomenal dhe me superioritet teknik prej 18-6, ia doli te fitoj perfaqesuesin e Mongolise, Bud Baatbatar.

Marketing

Tani, Vejseli, ne seancen e pasdites, qe do te nis ne oren 18.00, do te kete mundesine te luftoj per medaljen e bronzte te boterorit dhe ne rrugetimin drejt nje prej sukseseve me te medha ne historine e mundjes te vendit tone, perballe do te kete perfaqesuesin e Moldavise, Nicolai Grahmez.

Shpresojme dhe jemi te bindur thelle se Fati Vejseli edhe sonte do te perserit paraqitjet fenomenale deri me tani ne kete boteror, ku arriti te shenoj tri fitore te medha ndaj perfaqesuesve nga Bullgaria, Turqia e Mongolia, ndersa humbi vetem nga iranieni Magshoudi.

FITORE E MADHE, Fati Vejseli do luftoj per medaljen e bronzte te Kampionatit Boteror per juniorFati Vejseli vazhdoj te shkelqej dhe ta na bej shume krenar, duke regjistruar suksesin me te madhe ne karieren e tij dhe nje prej me te medhenjve ne mundjen tone vitet e fundit. Perfaqesuesi i klubit te mundjes Liria, ne Kampionatin Boteror per junior qe po zhvillohet ne Trnava te Sllovakise, sonte do te luftoj per medaljen e bronzte. E gjithe kjo, pasi ne sfiden e repasazhit te mbyllur para pak castesh, Vejseli ishte fenomenal dhe me superioritet teknik prej 18-6, ia doli te fitoj perfaqesuesin e Mongolise, Bud Baatbatar.Tani, Vejseli, ne seancen e pasdites, qe do te nis ne oren 18.00, do te kete mundesine te luftoj per medaljen e bronzte te boterorit dhe ne rrugetimin drejt nje prej sukseseve me te medha ne historine e mundjes te vendit tone, perballe do te kete perfaqesuesin e Moldavise, Nicolai Grahmez.Shpresojme dhe jemi te bindur thelle se Fati Vejseli edhe sonte do te perserit paraqitjet fenomenale deri me tani ne kete boteror, ku arriti te shenoj tri fitore te medha ndaj perfaqesuesve nga Bullgaria, Turqia e Mongolia, ndersa humbi vetem nga iranieni Magshoudi.

Publiée par Fshati Studeniçan sur Samedi 22 septembre 2018

Marketing