Ballina Aktuale Fëmijët gjetën një portofol: Gjesti i tyre meritoi diçka më të bukur

Fëmijët gjetën një portofol: Gjesti i tyre meritoi diçka më të bukur

Dy djem të klasës së tretë dhe të katërt të Trebinjës së Bosnje dhe Hercegovinë, gjetën një portofol me dokumente personale dhe para dhe ia kthyen atë bashkëqytetarit të tyre.

Marketing

Fëmijët as nuk e dinë se sa para kanë në portofolin, sepse, ata thonë se në shtëpi u mësuan të preknin gjërat e njerëzve të tjerë dhe atë që ata e gjejnë duhet t’i tregojnë mësuesit, trajnerit ose kalimtarit më të vjetër në rrugë dhe kështu ata bënë, ata i treguan gjithçka për fqinjin e tyre më të vjetër, i cilët e gjeti pronarin.

Siç thonë mediat, pronari i portofolit nuk i shpërbleu për këtë gjest, por ata nuk prisnin një vlerësim të tillë.

Ky gjest nuk e befasoi edhe trajnerin e shkollës, i cili thotë se djemtë, përveç që janë nxënës të mirë, ata janë edhe atletë shembullorë që luajnë një lojë reale të lojërave të ndershme./gazetametro.net/

Marketing
Exit mobile version