Femrat janë më të lumtura kur janë beqare sesa në lidhje

Femrat janë më të lumtura si beqare sesa meshkujt, pasi që lidhja kërkon më shumë angazhim nga gratë, sugjerojnë hulumtimet e reja.

Marketing

Sipas një studimi, 61 për qind e grave beqare kanë raportuar se janë të lumtura me këtë fakt, krahas 49 për qind të meshkujve beqarë, transmeton Telegrafi.

Anketimi gjithashtu ka zbuluar se 75 për qind e grave beqare nuk kanë kërkuar për një lidhje gjatë vitit të kaluar, krahas 65 për qind të meshkujve beqarë.

Arsyeja për këtë, siç thonë ekspertët, është se të qenit në një lidhje heteroseksuale kërkon shumë punë dhe angazhim e veçanërisht nga gratë.

Pra dëshmitë tregojnë se gratë shpenzojnë më shumë kohë në detyra dhe në punë emocionale sesa meshkujt.

Marketing