FËRÇKOSKI: Ky është problemi kryesor me emrin

Profesori Lubomir Fërçkoski në pjesëmarrjen në 1TV ka thënë se problem kryesor që ende nuk është nënshkruar marrëveshja për emrin me Greqinë është implementimi.

Marketing

Sipas tij marrëveshja do të ndodhë dhe nuk mund të prolongohet, pasi në të kundërtën do të jetë e barabartë në dështim.

“Nëse i ndiqni deklaratat publike të qeverisë sonë se si do të shkojë implementimi, pasi nuk ndodhë biseda sipas atij përcaktimi, problemi është në implementimin”, ka thënë ai.