Fetai: Nuk është me rendësi kush do të përndjek, Fatimja apo Vilma

Një ditë pasi nga burgu i Shutkës, Katica Janeva u shkroi kolegëve të PSP-së se të gjithë dokumentacionin për të gjitha rastet që janë nën hetim dhe procedurë parahetuese në afat tre ditor t’ia dorëzojnë Ljubomir Jovevskit, prokurorja Fatime Fetai tha se nuk është me rëndësi kush do të jetë në krye të PSP-së, por se me rëndësi është që ata që kanë gabuar para ligjit të përgjigjen.

Marketing

Fetai tha se çfarëdo që të jetë vendimi për ardhmërinë e lëndëve të PSP-së, respektivisht nëse PSP-ja do të vazhdon të përfaqësoj këto lëndë apo Prokuroria Publike, do të jetë më mirë se çfarëdo zgjidhje tjetër që propozojnë disa politikan, të cilët përmes shfrytëzimit të disa zbrazëtirave ligjore dhe forcës politike mundohen t’i ikin përgjegjësisë penale./Alsat