FIFA ndryshon emrin e Juventusit në Sony Playstation

Sony Playstation është një nga mjetet teknologjike ku ju kaloni kohën kur jeni të lirë.
Një nga lojërat më tërheqëse të Kompanisë Sony padyshim që është futbollit.

Marketing

Por, jo gjithë ekipet mund të gjenden në emrat e vërtetë të tyre.
Një nga to është edhe Juventusi, kjo pasi që nuk është arritur marrëveshja mes FIFA-s, Juventusit dhe krijuesve të PES.

Tani “Zonja e vjetër” mund të gjendet me emrin “Piemonte Calcio”.
Në fakt përdorimi i emrit Juventusi nuk u lejua nga Pro Evolution Soccer, që ka ekskluzivitetin për skuadrën bardhezi, por natyrisht që nuk bllokon krijimin e skuadrës.