Filloi mbushja e gropave në rrugën “Arhiepiskop Dositej” të Çairit

Me dinamikë të përcaktuar nga Sektori i urbanizmit të Komunës së Çairit filloi procesi i nevojshëm i arnimit të gropave me asfalt në rrugën “Arhiepiskop Dositej”.

Marketing

Punimet për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në Komunën e Çairit që përfshijnë arnimin e gropave dhe asfaltimin e tërësishëm të tyre do të vazhdojnë të realizohen edhe në rrugë tjera kompetencë të Komunës së Çairit.