Filluan të “shpërthejnë” “bombat” në “Titanik”

Në Gjykatën Penale kanë filluar të dëgjohen “bombat” për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike (PSP).

Marketing

Në njërën nga “bombat” dëgjohet të bisedojnë ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakieski dhe Martin Protogjer, shef i kabinetit të ish kryeministrit Nikolla Gruevski.

Paraprakisht, Trupi gjykues ka pranuar kërkesën e PSP-së publiku të përjashtohet kur do të dëgjohen shtatë prej 1.063 “bombave” për shkak të bisedave private.

Nga ana tjetër, mbrojtja kërkoi “bombat” të mos lëshohen dhe i ka kontestuar si provë valide.

Marketing