Fitimet marramendëse të këngëtarëve nëpër dasma (VIDEO)

Jeni fejuar. Dëshironi që të martoheni dhe këtë ta bëni në ditën më të mirë.

Marketing

Atëherë nisni përgatitjet pothuajse një vit më parë, pasi që disa këngëtar që cilësohen si më të kërkuarit nuk do t’i arrini t’i gjeni edhe lirë.

Pra, kuleta juaj duhet të jetë e mbushur plotë e përplot.

Kërkesa që ata të këndojnë nëpër të tilla ahengje është e madhe.

Fakti se këngëtarët ose grupet e orkestrave për 5 orë këndim në një dasmë përfitojnë më shumë se një rrogë e një kryetari të shtetit, është më se evidente, dhe këtë e di gjithkush që bën një dasmë.

Çmimi i këngëtarëve sillet prej 2000 deri në 6500 euro.