Fitores së Kosovës në futboll i gëzohet edhe aktori i njohur

Kosova ka shënuar fitore ndaj Maltës me rezultat 5:0, dhe kjo ka bërë të lumtur të gjithë shqiptarët.

Marketing

Gëzimin e tij për këtë fitore e ka shprehur edhe aktori kosovar, Fatmir Spahiu.

Aktori përmes një fotografie të postuar në rrjete sociale është shprehur mjaft i lumtur.
“Oj Kosovë oj mrriz me Zana” ka shkruar Fatmir Spahiu.