Fleckenstein: Nuk do t’ju quaj më maqedonas verior

13Th Eu Russia PCC Top Table

Deputeti gjerman, Knut Fleckenstein, në një intervistë për “Nova TV”, tha se bëri një gabim që në një letër deri tek BE, maqedonasit i quajti maqedonas verior dhe kjo ishte nga njohurit e pa mjaftueshme.

Marketing

“Mos e prek plagën time! Po, e kam bërë këtë gabim. Qëllimi im nuk ishte të lëndojë askënd, por vetëm nga njohurit e pamjaftueshme. Por tani dhe deri në fund të jetës sime, unë e di se ju jeni maqedonas, maqedonas dhe jo maqedonasit jugorë, lindorë apo perëndimorë”, tha Fleckenstein.

Ai tha se ishte pak i zhgënjyer që data ishte për vitin e ardhshëm, por që përgatitjet për fillimin e bisedimeve zakonisht janë gjysmë viti.