Fluks i madh i kosovarëve në Morinë

Rreth 2500 shtetas kosovarë kanë hyrë në Shqipëri për të festuar dhe për vizita për Fitër Bajramin.

Marketing

Sipas të dhënave nga Morina, pritja për të kaluar doganën sipas qytetarëve shkon në 10-20 minuta, ndërkohë që po punohet me pesë sportele dhe personel të shtuar.
Fluksi vijon të jetë në rritje./TCH