Forumi i Gruas së Bashkimit Demokratik për Integrim nesër zgjedh kryesinë e re

Nesër me fillim në ora 12:00, në hotelin Aleksandar Palas në Shkup, do të mbahet kuvendi zgjedhor i forumit të gruas pranë Bashkimit Demokratik për Integrim në të cilin do të zgjidhet Kryetarja e re, nënkryetaret, sekretarja si dhe anëtarët e kryesisë.

Marketing

Fjalë rasti në këtë ngjarje do të këtë Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, si dhe mysafire nga Kosova dhe Shqipëria.