Foto lajm: Nënshkrimi i marrëveshjes për emrin

Ministri Nikolla Dimitrov në rrjetin social Facebook ka publikuar fotografin nga nënshkrimi i Ligjit për ratifikimin e marrëveshjes së emrit nga Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi.

Marketing

Moment historik dhe solemn, emocione dhe përgjegjësi: Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, nënkryetarët, koordinatorët e grupeve parlamentare, kryetarët e komisioneve, sekretari i përgjithshëm, ka shkruar Dimitrov.