Fotografohen kryeministri dhe ministrat e qeverisë së re

Kryeministri Hristijan Mickoski së bashku me ministrat e ri pas votimit të qeverisë së re, realizuan fotografinë e zakonshme, të kabinetit të ri qeveritar.
Në Kuvend me 77 vota për dhe 22 kundër votoi qeverinë e re.

Marketing
Marketing