“Frikën vetëm Zotit”, Jasir Asani për kundërshtarët në Euro 2024

Futbollisti i Kombëtares shqiptare, Jasir Asani, ka thënë se nuk i frikësohet asnjë prej skuadrave të grupit në Euro 2024.

Marketing

Shqipëria bën pjesë në grup me Italinë, Spanjën dhe Kroacinë, ndërsa duke folur për “Sport Elite” në RTK, futbollisti i Gwangju FC është shprehur se frikë ka vetëm Zotin.

“Kë kam frikë nga rivalët në grupet e Europianit? Duhet t’i marrim qetë pasi kemi edhe pak kohë për t’u përgatitur. Frikën nuk ia kam askujt përveç Zotit, jemi 11 kundër 11 dhe nuk duhet të kemi frikë nga askush”, u shpreh Jasir Asni