Fyerje dhe ofendime për shqiptarët në Krushevë (Video)

Në Krushevë përderisa po festohej kryengritja e Ilindenit janë ofenduar dhe fyer shqiptarët nga një grup i të rinjve që kanë qenë prezent në manifestimin.

Marketing

Dhomë gazi për shqiptarët… kush nuk kërcen është shqiptarë dhe fyerje tjera dëgjohen në videon që mund ta ndiqni më poshtë.

Kush nuk kërcen është shqiptar dhe me disa fyerje të tjera ka kaluar sot festa e Ilindenit në Krushevë. Duke mbajtur në dorë fotografinë e të riut Nikolla Sozdovski, ky grup të rinjsh nga pala Maqedonase brohoritnin, fyerje të ndryshme drejtuar shqiptarëve. Për më tepër ndiqeni videon më poshtë

Publiée par Pa Censurë sur Jeudi 2 août 2018

Marketing