Gabimet e zakonshme që na shkatërrojnë celularin gjatë verës

Vera është në prag dhe të gjithë marrim masa për t’u mbrojtur nga dielli dhe për të qëndruar sa më të freskët.

Por, çfarë ndodh me celularin tonë? Në këtë stinë ai vuan dhe mund të pësojë dëmtime që na kushtojnë shumë para.

Nxehtësia nga rrezet e diellit mund të dëmtojë cirkuitet e tij të brendshme dhe mund t’i shkurtojë jetën baterisë. Me kalimin e kohës, ekspozimi i gjatë ndaj nxehtësisë mund të shkatërrojë edhe ekranin.

Në fotogalerinë e mësipërme do t’ju tregojmë disa mënyra për të mbrojtur celularin tuaj nga vera e nxehtë.