Gashi: Do ofrojmë plan program që do jep zgjidhje për çdo problem të qytetarëve

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi në emisionin “Zoom” në TVM2, ka deklaruar se ata kanë dëgjuar zërin e popullit, që ka kërkuar të ndodhë bashkimi i opozitës me cilin bashkim do të vije edhe ndryshimi.
“Koalicioni jonë edhe kur u bë bashkë nuk e ka patur për qëllim vetëm që të bëj zëvendësimin e subjekteve nga pozita në opozitë. Ajo që na ka shtyrë që të bëhemi bashkë dhe ta bëjmë këtë ndryshim është përmirësimi i gjendjes reale të qytetarëve. Prandaj për ta sjellë këtë ndryshim dhe të bëhet më mirë për shqiptarët dhe për gjithë qytetarët natyrisht se do të duhet të dalim me një program zgjedhor i cili nesër do të bëhet program zgjedhor dhe i cili kur do të filloje të implementohet do të fillojë të jep rezultatet dhe njerëzit ta ndjejnë këtë ndryshim edhe në jetën e tyre praktike”, ka deklaruar kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, i cili shtoi se ata do të dalin me një program i cili do të jep zgjidhje për çdo problem të qytetarëve.

Marketing