Gjiko dhe Lumi B publikojnë videoklipin e këngës “Kush je ti” (VIDEO)

Në mesin e bashkëpunimeve që solli Gjiko në albumin e tij ‘Energjiko’ ishte dhe kënga me reperin Lumi B ‘Kush je ti’.
Kësaj kënge ata ia kanë lansuar edhe videoklipin.

Marketing