Gjithsej 12 aksidente trafiku gjatë 24 orëve të fundit në Shkup

Dy persona prej të cilëve njëri këmbësor dhe njëri shofer i një automjeti motorik kanë marrë lëndime të rënda trupore, ndërsa gjashtë lëndime të lehta trupore në 12 aksidente trafiku që kanë ndodhur gjatë 24 orëve të fundit në rajonin e Qytetit të Shkupit.

Marketing

Në gjashtë aksidente trafiku është shkaktuar dëm material.

Marketing