“Gjurmë Shqiptare”: A po zvogëlohet Shqipëria?! (video)

Të dhënat zyrtare theksojnë se nga 427 km vijë bregdetare thuajse 154 janë prekur nga erozioni apo janë nën rrezikun e tij. Çfarë thuhet në raportin e ekspertëve dhe përse ata kanë vënë alarmin? Cilat janë zonat më problematike dhe çfarë rrezikojnë?

Marketing

Sa të rrezikuara janë qendrat buzë Adriatikut nga përparimi i detit? Cili është parashikimi i ekspertëve, i dorëzuar në organizatat ndërkombëtare? Ku shtrihen mëse 40 mijë banesa të rrezikuara, ndërtuar rreth 0,5 metra mbi nivelin e detit?

Ndiqni të plotë videon e “Gjurmë shqiptare” të gazetarit Marin Mema./TopChannel

Marketing