Gjykata Kushtetuese, fillon seanca për referendumin dhe Marrëveshjen e Prespës

Sapo ka filluar në këto momente seanca ne Gjykatën Kushtetuese për iniciativat mbi referendumin dhe Marrëveshjen e Prespës.

Marketing

Te gjithë gjykatësit janë prezent ne salle. Me kërkese te gjykatësit Jovan Josifovski, ndryshon rendi ditës. Gjykata do te shqyrtoj vetëm piken për referendumin. Rendi u miratua me 8 vota ‘për’.

 

Marketing