Gjykata ndalon shitjen e librit ku Fërçkovski akuzohet për atentatin ndaj Gligorovit

Gjykata Themelore Shkupi 2 për shkak të shkeljes së të drejtave personale të paditësit Lubomir Fërçkovski, ka vendosur masë të përkohshme për ndalimin e shitjes dhe asgjësimin e librit nga Stojan Andov me titull “Para dhe pas atentatit”, në të cilën ai akuzon Frçkoskin dhe qeverinë e Cërvenkovskit për përfshirje në atentatin ndaj ish-presidentit, Kiro Gligorov.

Marketing