Gold Ag publikon këngë për ‘Faljen e Gjakut’

Gold Ag ka lansuar sot projektin më të ri muzikor.
Kënga mban titullin ‘Falja e Gjakut’ dhe vjen edhe me videoklipin në kanalin ‘Youtube’.

Marketing

Ashtu si edhe titulli kjo këngë i dedikohet gjakmarrjes, një plagë e vjetër e shoqërisë shqiptare, e cila ende është e pranishme në disa zona të thella.

Marketing