Google do fshij automatikisht historikun e kërkimit dhe vendndodhjen

Tani Google do tu ofrojë përdoruesve opsionin e ri për të fshirë automatikisht historikun e kërkimit dhe të vendndodhjes.

Marketing

Gjigandi i kërkimi lejon prej kohësh përdoruesit të fshijnë këto të dhëna manualisht në produkte si YouTube, Maps dhe Search.
Në përpjekje për të ofruar më shumë kontroll mbi të dhënat personale, kompania Google do të ofrojë opsionin e fshirjes automatike mes 3 deri në 18 muaj.