Grabitet NLB-Banka në Saraj, policia po punon për zbardhjen e rastit!

Sot rreth orës 10:40 minuta është raportuar se katër persona të armatosur dhe të maskuar kanë kryer grabitje në bankën NLB që ndodhet në qendrën tregtare në Saraj.

Marketing

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se katër persona me armë zjarri kanë kryer grabitje në bankën NLB në Saraj dhe kanë marrë një shumë të parave. Nga atje thonë se po merren masa për zbardhjen e plot të rastit.