Greqi, alarm për bombë në Parlament

Athina është zgjuar e alarmuar mëngjesin e së premtes.

Marketing

Mediat greke raportojnë se një telefonues anonim ka thënë se në Parlamentin grek, brenda dhe jashtë tij, është vendosur bombë.

Në vendngjarje mbërritën menjëherë ekspertët e çaktivizimit të bombave.