Gresa Behluli po vjen me hitin më të ri

Këngëtarja e cila solli ndër vite këngë nga më të bukurat, përmes punës dhe zërit të bukur ajo zuri vend të rëndësishëm në skenën muzikore shqiptare.

Një vajzë e çiltër e dashur dhe shumë e zonja, gjithmonë është çmuar puna e pa krahasueshme në projektet muzikore, ku me gjithë përkushtimin që jep, merr rezultatet në sukses të pa diskutueshëm.

Marketing

Elegante dhe aq e bukur vjen ajo çdo herë ne realizimet e këngëve. Gresa nëpërmjet rrjeteve sociale ka paralajmëruar këngën e saj më të re e cila është ritmike dhe aq freskuese për ditët verore.

Këngëtarja ka zgjedhur bregdetin e bukur shqiptare për të realizuar video klipin me pamje kaq mahnitëse siç është edhe vetë Gresa. Kënga pritet të vije pas pesë ditëve.

Këtu është një pjesë e këngës ku Gresa rrezaton bashkë më pamjet bregdetare.